همه ما خواه یا ناخواه به یک شخص یا موضوع یا کار #علاقه بسیار زیادی داریم و به نوعی آن فرد یا موضوع برای ما تبدیل به #عشق میشود. از دست دادن این عشق میتواند در افراد منجر به شکست عشقی شود. این از دست دادن میتواند به نوعی قطع رابطه، فوت فرد و... باشد. در واقع به تعبیری که دیگر با آن فرد ارتباط موثر و سالم را وجود ندارد. این از دست دادن عوارض روحی و جسمانی به دنبال دارد که میتواند آسیب زننده باشد.
به تعبیر خود نویسنده: «#شکست_عشقی را میتوان نوعی فشار و استرس روانی دانست که به بروز مشکلات هیجانی شدید و طولانی منجر میشود، عملکرد فرد را در حوزههای مهم زندگی مختل میکند و باعث کاهش کیفیت زندگی او میشود»
این کتاب که نویسنده آن یک روانپزشک حاذق است، به جای اختلال افسردگی و ... عنوان #سندرم_ضربه_عشقی را استفاده میکند. در ابتدا مفهوم شکست عشقی، انواع سندرم های ضربه عشقی را شرح میدهد. در ادامه به انواع آسیبها و رفتارهای افراد در اثر این مسئله میپردازد. در فصل هایی به رابطههایی که ممکن است شما در آن دچار ضربه عشقی شوید اشاره کرده، راههای خودیاری توضیح داده شده است.
این کتاب واقعا کتاب عالی است. ارزش چند بار خواندن را دارد. ترجمه ای که من مطالعه کردم، بهترین ترجمه این کتاب از نشر #سایه_سخن با مقدمه دکتر علی صاحبی است. این کتاب نگاه ما را به آسیب های روابط و عوارض آن تغییر میدهد و توانایی ما را در درک افراد و حتی خودمان اگر دچار شکست عشقی شده باشیم، ارتقا میدهد. به ما یاد میدهد به کسی که دچار شکست عشقی شده نگوییم، گور باباش، اصلا لیاقت تو رو نداشت، ولش کن و... برعکس شما می آموزید که فرد باید بداند دلیل شکستش چه بوده که دوباره دچار رابطه اشتباه دیگری نشود. یاد میگیرند، غرق شدن در کار راهکار ترمیم درون نیست.
این کتاب را به کسانی که دچار یک شکست عاطفی شدهاند پیشنهاد کنید و به آن ها کمک کنید که بدانند چطور میتوانند حالشان را بهتر کنند. بدانند که برخی اختلال های رفتاری شان نظیر فراموشی و ... طبیعی است و این عوارض تمایل های غیرارادی مغز است.
امیدوارم از معرفی این کتاب لذت برده باشید، البته برخی دوستان در صفحه قبلی من این معرفی کتاب را مشاهده کرده بودند، اما با توجه به اتفاقات چند ماه گذشته برای برخی اطرافیانم، لازم دیدم این کتاب را مجدد در این صفحه بارگذاری کنم.
روزگارتان سبز ☘️ و روابط تان در مسیر تعالی و عشق تان مانا💚